Velg en side

Hayden Powell

 

Hayden Powell er trompetist og komponist med base i Oslo. Han er opprinnelig engelsk, men flyttet til Norge som barn og vokste opp i Molde.

Han arbeider i en rekke stilarter med vekt på jazz og improvisert musikk og har gitt ut tre album i eget navn: The Attic (2011), Roots and Stems (2013) og dobbeltalbumet Circadian Rhythm and Blues (2015).

Hayden Powell startet sin karriere som 13-årig medlem av den tradisjonelle jazzband Dixi fra Molde. Turneer i Norge og England samt fire cd-utgivelser med dette bandet gav Powell en forrykende start på musikertilværelsen. I tillegg spilte Powell mye sammen med sin far som er kirkeorganist. Mellom 2002-2006 tok han en bachelorgrad i utøvende jazz ved jazzlinja på NTNU.

Fra 2014 har han spilt trompet i oppsetningen Lady Arbuthnott på Sunndalsøra. Den siste tiden har Hayden vært del av en rekke nye prosjekt, som pianisten Eyolf Dale sin oktett Wolf Valley (album ute på engelske Edition Records), vestlandsbandet Significant Time, og bandet til den Frankrike-baserte vokalisten Natacha Atlas.

Besøk oss!

Konsul Knudtzons gate 4B
6509 Kristiansund N

 

Postadresse

Festspillene i Kristiansund
Langveien 8
6509 Kristiansund N

Kontakt 

Daglig leder 
Kine Iselilja Gyldenskog
984 24 467
kine@festspillksu.no

Kunstnerisk leder
Kjetil Bjerkestrand 
kjetil@festspillksu.no

Cookies-policy

© Copyright Festspillene i Kristiansund AS
Design / host: Adcom Kristiansund